PrestaShop Kassa Point Of Sale PRO

€ 1.692,79
Inclusief belasting

Koop eenvoudig en direct een PrestaShop kassa bij Tajriba. Het point of sale kassasysteem werkt samen met de PrestaShop webshop en fysieke winkel. Voorraden worden realtime bijgewerkt en klanten zijn eenvoudig te bedienen. Wij maken de kassa koppeling met PrestaShop versie 1.7.

Inbegrepen:
    • Geschikt voor PrestaShop 1.7.
    • Kassa + Star mPOP kassalade, printer en iPad
    • Geschikt voor alle branches
    • Toegang voor 5 medewerkers
    • Inclusief voorraad en retourbeheer
    • Werkende kassa opgestuurd
    • Online videouitleg
    • Updates via de cloud
    • Onbeperkt transacties en producten
    • Hulp tijdens werkdagen
    • Hulp tijdens avonden/weekenden
    • Pay pinterminal koppeling (in overleg)
    • Extra opties tegen betaling mogelijk
Vereisten:
    • PrestaShop 1.7.
    • PHP versie 7.3 (of PHP versie 7.4 vanaf prestashop 1.7.8)
    • Database gegevens (en toegang vanaf onze server om te connecten)
    • Werkende webservice API key met CURL ondersteuning (standaard PrestaShop)
    • FTP toegang
    • Email adres en wachtwoord voor toegang tot de admin

Alle kassa functies

kassa_start